True
10 Tips Aanschaf Verandazeilen
U wilt verandazeilen aanschaffen?

U bent zich aan het oriënteren om eventueel verandazeilen aan te schaffen? Hier leest u tien tips welke u ten alle tijden ter harte zou moeten nemen. Zo voorkomt u fouten en bent u er zeker van dat u een top product ontvangt. 

Een verandazeil koopt u niet voor één seizoen! Het is dus verstandig te weten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een dergelijk (nieuw?) product. 

01) Oriënteer

Hoewel Nederland geen bijzonder groot land is, kan het toch handig zijn om een verkooppunt bij u in de regio te zoeken. Mocht er dan iets met uw verandazeil gebeuren, kunt u altijd terug voor een eventuele reparatie.

02) Schets

Het kan helpen om voor u zelf een beeld te maken door middel van een schets hoe het verandazeil eruit moet komen te zien. Mocht u wel een idee hebben maar niet de mogelijkheid om dit te schetsen kunt u dit natuurlijk ook door de door u gekozen fabrikant laten doen.

03) Vraag, Vraag en Vraag

Komt u er zelf niet helemaal uit, of zijn er onduidelijkheden? Vraag het aan de verkopendepartij! Zij hebben alle beschikbare informatie welke u nodig heeft. Ook kunnen zij u altijd voorzien van het beste advies. Komt u er niet helemaal uit met uw verkoper? Wellicht doet u er dan goed aan om opzoek te gaan naar een ander verkooppunt. 

04) Voorbeelden

U heeft een verkooppunt gevonden? Kijk dan op zijn of haar website of u enkele voorbeelden kunt vinden. Staan er geen voorbeelden? U kunt dan ook naar enkele voorbeelden vragen. Op deze manier weet u wat u kunt verwachten.

Goed om te weten: Wij verzamelen voorbeelden van al onze verkooppunten op onze website. Zo heeft u snel en gemakkelijk een beeld van onze kwaliteit.

05) Showroom

Naast het bekijken van foto's is het ook altijd aan te raden om een bezoek te brengen aan de showroom! Zo krijgt u een nog beter beeld van het product. Ook ziet/voelt u de gebruikte materialen. 

Goed om te weten: Al onze verkooppunten hebben op z'n minst één showroommodel hangen.

06) Offerte

U heeft een verkooppunt gevonden, alles is goed jullie hebben zelfs mondeling al een ± prijs afgesproken. Laat deze afspraak altijd zwart op wit zetten door middel van een (digitale-)offerte. Zo weet u zeker wát u krijgt voor welke prijs. 

Goed om te weten: Bij al onze verkooppunten ontvangt u vooraf een (digitale-)offerte.

07) Levertijd

Bespreek bij het opstellen van de offerte ook altijd de doorloop/levertijd. Bij sommige verkooppartijen kan de levertijd momenteel oplopen tot +15 weken.

08) Vooruit betalen

Wordt u gevraagd vooruit te betalen? Weiger dit dan. Heeft u eenmaal betaald zit u aan uw keuze vast. Op zich geen slecht idee, echter stel dat het product tóch niet helemaal naar uw wens is? Als u nog niet betaald heeft, heeft u nog een stok achter de deur.

Goed om te weten: Bij sommige van onze verkooppunten kunt u 100% achteraf veilig via PIN of eventueel contant betalen.

09) Inmeten & Montage

U doet er altijd verstandig aan om uw verandazeil(en) te laten inmeten. Op deze manier bent u zelf niet verantwoordelijk voor het eventueel verkeerd inmeten (en dus bestellen) van uw verandazeilen. Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de verandazeilen te laten monteren. Voordeel hiervan is dat u zeker weet dat het verandazeil netjes en strak gemonteerd gaat worden. Ook hierbij geldt als het niet naar uw wens is kunt u dit natuurlijk aangeven bij de monteur. 

Goed om te weten: al onze verkooppunten kunnen u voorzien in zowel het inmeten als het monteren van de verandazeilen. Vraagt u hiervoor naar de mogelijkheden.

10) Garantie

Alles hangt geheel naar uw wens. U heeft het bedrag van de offerte ook reeds voldaan aan de verkoper. Vergeet niet te vragen naar de factuur. De factuur is namelijk het bewijs dat u daadwerkelijk iets van de betreffende firma heeft ontvangen. En daarmee dus uw garantiebewijs. Controleer ook daarop dat alles erop staat wat u betaald heeft. 


Heeft u naar aanleiding van deze 10 tips nog andere vragen of heeft u onduidelijkheden? Neemt u gerust contact op met ons wij proberen u dan zo goed mogelijk te helpen en waar nodig te bemiddelen tussen u en het verkooppunt.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.